lördag 10 juli 2010

Ottos Rostfria Herman Cup

Helgen den 3-4 juli tillbringade vi vid Avestas speedwaybana. En helg som vi kommer att minnas som en av de varmaste... Och såklart för Stoffes inhopp i det norska laget från Mjösa. Ottos rostfria Herman cup är en lagcup med kval på lördagen och finaler på söndagen. Örnarna körde första kvalet på lördagen mot Finland united, Indianer och Elit Vetlanda/Bysarna. Stoffe tog fyra poäng och Sebbe noll när Örnarna kom sist och kom till söndagens b-final.
I kvalet efter fattades det förare och Stoffe fick vara med och köra för norrmännen och Sebbe för Rospiggarna. De andra två lagen var Masarna och Piraterna. Sebbe tog två poäng när Rospiggarna tog sig till b-final, medan Stoffe tog åtta poäng när han hjälpte Mjösa till a-final.
Efter tävlingarna på lördagen stannade vi kvar på banan och tvättade cyklar och fixade lite innan söndagen. Sedan tvättade vi oss i Lillsjön. :)







På söndagsförmiddagen kördes b-finalen och tyvärr gick det inte så bra för örnarna... De kom sist igen och kom på åttonde plats. Stoffe tog fullt godkända åtta poäng och Sebbe en. Eftersom Rospiggarna också åkte b-final så körde Sebbe bara för Örnarna på söndagen.
Stoffe däremot körde ytterliggare en match för norrmännen, nu i a-final. Han tog sex poäng och Mjösa slutade fyra efter Indianerna som slutade trea, Masarna som blev tvåa och Finland united som vann.







Det var trötta pojkar på vägen hem i värmen...