torsdag 6 oktober 2011

Valsnatta

På lördagen, den 24 sep, kördes Valsnatta på Tallhullt i Hagfors. Det var en trevlig tävling på en liten och pitoresk motorstadion och inte ens knotten kunde förstöra stämningen!

Den första tävlingen, Sebbes, var lite sen då 500cc tävlingen dragit ut på tiden, men knattarna fick besikta och ställa in cyklarna allt eftersom dom stora kört klart.
Sebbe såg lite trött och sliten ut och kanske var det så (med huvudvärk och feber som bara börjar om), men han fick i alla fall ihop 10 poäng! (2,2,1,3,2)
Fyra av förarna fick gå upp i nästa tävling och Sebbe var på samma poäng som fyran, men dom hade ingen särkörning utan gick på antal treor. Han blev sjua. ...och efter en stund var han ganska nöjd!

Måste också passa på att gratulera Andreas Svensson till sitt livs match! Vilken utveckling!

I tävlingen efter var det Stoffes tur. I de två första heaten kändes det som han inte riktigt hängde med, så mekanikern gjorde tvärt om vad han gjorde med Sebbe i tävlingen före... han drevade upp!
Efter det tappade Stoffe bara poäng mot den slutliga ettan och tvåan i tävlingen! Han slutade femma på 11 poäng! (2,2,3,2,2)

Det hela slutade med ett fint prisbord där alla startande fick något med sig hem! =)