söndag 17 maj 2015

Västervik igen...

Och så var vi i Västervik igen... för fjärde gången den här sommaren! Två inställda och nu andra matchen... Och den allra sista för i år mot Dackarna i seriesammanhang. Serien var ju redan avgjord, men det var inget som syntes på banan...

Det var en tråkig match där banan var så tjock så ingen klarade av den. Inte minst Skepparna själva. Det gick inte att hålla spår och alla gjorde bort sig, men det var ju i alla fall lika för alla. 

I Stoffes andra heat krokar Jakob och han ihop och Stoffe går omkull. Jakob blir utesluten men Stoffe blir liggandes på banan. Tillslut bärs han ut på bår (eftersom han har ont i ryggen). På väg ut från banan kommer domaren och undrar hur det är med honom. Stoffe svarar: -Jag vill vara med i omstarten, så kan du ge mig lite tid!
Efter att sjukvårdaren känt på honom och ansett att det inte är någon fara, och domaren gett honom lite tid, kommer Stoffe ut till omstarten och kör in en fem-etta med Sebbe. Det var den enda poäng han tappade (den till Sebbe).

Även om hela örnlaget kämpade tappert så vann Dackarna än en gång, med tre poäng...  

Dackarna och Örnarna har möts åtta gånger i årets serie. Dackarna vann sju av dessa möten... Örnarna ett. Det är en överlägsen seger, men analyserar man siffrorna lite så ser man att i dessa möten vann Dackarna mot Örnarna med totalt 23 poäng. Delar man dessa på åtta matcher så visar det sig att de vann i genomsnitt med 2,875 poäng per match. Det är inte särskilt överlägset! =)

Tack Dackarna för en mycket spännande säsong 2014!

1. Dackarna 40p 

2. Örnarna 37p:
    1. Sebastian Selvin, 6p (0,3,0,2,1)
    2. Christoffer Selvin, 14+1p (3,2,3,3,3)
    3. Jonathan Ejnermark, 4+1p (1,2,-,1,0)
    4. Eric Ivarsson, 13p (3,2,3,1,3,1)

3. Skepparna 22p

4. Elit Vetlanda 21p