lördag 11 maj 2013

Väl genomförda genrep

Lördag o söndag, den 4-5 maj, genomfördes två genrep på vad som komma skall. Den första träningsmatchen kördes i Vetlanda. Det blev en trelagsmatch mellan Elit Vetlanda, Indianerna och Örnarna, mest på skoj. Men jag tror ändå att det var bra att få känna på att vara ett lag igen. Örnarna som var enda lag med fem förare tog hem segern. :)

Söndagens match var lite viktigare... Då testades och utvärderades nämligen det nya tvålagsmatchschemat. Vilket konstaterades efteråt kanske inte var det bästa. Och för Stefan som har två förare att ta hand om blir det liiiitee körigt. Oavsett hur uppställningen ser ut har han förare som ska ut i minst åtta av grundtävlingens tolv heat. Tävlingen avslutas sen med två nomineringsheat.

Elit Vetlanda kom bara med två förare och fyllde upp med Indianer. Det blev en jämn match och Örnarna tog inte hem det förrän i nomineringsheaten. MEN dom tog hem det och det kändes bra inför premiärmatchen. På söndag, den 12 maj, exakt en vecka senare, instämmer alla på Grevby i ett rungande:
"-Hej, hej, hej, Masarna hej. Hej, hej, hej, speedway!"
Första start 11.00.