onsdag 22 maj 2013

Ytterligare en seger! :)

Matchen i Eskilstuna mot Smederna, lördagen den 18 maj, blev inte så spännande som vi hoppats på. Det var både trist med tanke på att det krävs hårt motstånd för att utvecklas och skönt med tanke på serietabellen. Men Smederna gjorde sitt bästa och skrämde oss på åskådarplats ordentligt när de avstod andra träningen innan matchen..
.

Örnarna kopplade greppet redan i andra heatet när Sebbe och Eric tar en 5-1a. Smederna kontrar i heat fyra men i heatet efter är det Örnarnas tur igen genom Eric och Jonathan. Och som sagt, Örnarna hade greppet och vann tillslut med 30-53.

Stoffe förlorade två poäng under matchen, båda i samma heat (heat 4). Stoffe står på yttern medan Sebbe står på andrabanan. Båda två är bra med i starten men Linus Nyman, på innern, Sebbe och Stoffe flyter ut in i sväng och får slå av för att inte åka in i staketet. Johannes Stark smiter då förbi på innern. Linus går över mållinjen före Johannes och Stoffe.

Sebbe får ihop 12+1p och förutom nollan i heat fyra tappar han bara poäng mot Johannes och Stoffe i det sista ordinarie heatet.
Jag tycker mig se en viss tuffhet och jädra annama mer frekvent, som bara visade sig ibland förra året, i Sebbe i år. Men så har han ju blivit ett år äldre och är inte yngst i serien längre.

Örnrnas poäng:
Christoffer Selvin, 16p (3,1,3,3,3,3)
Jonathan Einermark, 9+2p (0,3,2,1,2,1)
Sebastian Selvin, 12+1p (2,0,3,3,1,3)
Eric Ivarsson, 13p (3,3,1,3,2,1)
Alexander Rånge, 3+1p (1,F,2,0)