tisdag 1 maj 2012

En pallplats på en fredag! :)

En tävling på en fredagskväll i Målilla är svårt att få ihop tidsmässigt, så därför har vi aldrig kört Anna-Lenas Memorial förut. Men i år, när vi ändå skulle på landslagsläger i Vetlanda lör och sön, passade vi på.

Sebbe var nummer 3 och hade efter tre heat kört in 5p (1,2,2) och låg sexa totalt... men både i sitt fjärde och femte heat gick han i en håla, flöt ut och tappade sin enpoängare. Resultatet blev 5 poäng och en elfteplats.

Stoffe var nummer 14 och enligt heatschemat skulle han få ett riktigt "rövarheat" i sitt sista mot Joel Kling, Kenny Wennerstam och Johan Jensen! ujujuj...!
Och det visade sig att när vi väl var där hade Joel 10p medan Stoffe, Kenny och Johan så långt var fullpoängare! Ett avgörande sista heat alltså! :s
In på andra varvet går Stoffe, precis som Sebbe, i en håla (men Sebbe hade plats) touchar Kennys bakhjul så han gör en piruett och går omkull. Stoffe blev utesluten.

Det Stoffe inte visste, som vi programskrivare visste, var att hans enpoängare inte spelade någon som helst roll i sammanhanget. Han blev trea och fick stå på pallen tillsammans med Kenny som vann och Johan på en andraplats!