fredag 29 juli 2011

The Gold Fish Cup, VM äventyret, dag 7

Innan vi åkte till banan för att titta på lag VM packades allt ihop. Vi checkade ut och tankade bussen så vi skulle vara redo att åka hemåt så fort tävlingen var slut.

Stefan fastnade i depån igen och såg ut att trivas som fisken i vattnet (idag med Alex). Det svenska laget (Freddie, Johan, Alex, Joel K och Björn) gjorde vad de kunde för att vinna över danskarna, men det räckte inte riktigt. Det blev ett lag VM silver till de svenska grabbarna, som fick ihop 44p. Danskarna vann på 56p och Finland/Australien kom trea, på 29p.
Fyra och utanför prispallen kom hemmalaget, Polen.

Så fort det var slut och inpackat gick karavanen med bussar mot Sassnitz.
I vår lilla trupp var det Johanssons, hjelmlands och vi.
Stefan satt och torkade handsvett hela resan hem... Och så pustade han ut med jämna mellanrum... första delmålet var ut ur Polen och det lyckades vi med! Andra delmålet var Berlin och det gick också! När vi väl var i Sassnitz var lättnaden stor... bussen tog oss till Sverige!

Efter en båtresa och en svettig (inte lika svettig) resa i Sverige var vi äntligen hemma igen, vid sju tiden på kvällen, efter ett dygn i bussen, med en tretiotredje plats, trasig buss och ett äventyr rikare!