tisdag 12 juli 2011

Inte örnarnas helg... :(


På fredagskvällen, den 1 Juli, packade vi in oss i bussen och åkte till Norrköping. Innan vi åkte till Kråkvilan, där vi skulle sova, åkte vi till Himmelstalundshallen och hämtade Stoffe. Han hade varit där på Stadium Sportscamp och tränat innebandy i nästan en hel vecka.

Väl ute på banan somnade vi ganska ovaggade...
Tack Anders för att du ordnade allt så bra!

När vi vaknade på lördagsmorgon var det full komers pecis utanför dörren. Ovetandes hade vi hamnat mitt i en motormarknad! ...men inte pojkarna emot...:)



Klockan 14.00 började matchen mellan Lejonen-Örnarna. Eftersom Vargarna dragit sig ur blir matcherna, där Vargarna skulle ha varit med, tvålagsmatcher.
Det började bra och eftersom vi äntligen hade Erik med oss trodde vi på seger. Men efter fyra heat fick matchen brytas pga regn. Det var bara att åka hem. Tråkigt...
Nytt datum blir troligtvis den 28 Augusti.



På söndagsmorgon var det bara att stressa vidare till Motala där det var match mellan Piraterna, Örnarna och Masarna.
Vi hade försökt att få matchen framflyttad med tanke på att vi skulle påbörja vår lååånga resa ner till VM i Rybnik. Men när vi hörde oss för fick vi till svar av en av de berörda lagledarna: "det är hårt att vara speedwayförare".
...Det var kanske inte föraren vi tänkte på riktigt (Stoffe, 12år) utan mekanikern och chaufören som skulle köra hela natten för att vi skulle hinna med färjan...
Ja, ja, nu blev det som det blev, och det gick ju bra (som tur var).

På träningen innan match gick både Marcus och Daniel Hallings motorer sönder. Daniels motor böt dom, men Mackan fick snällt stå vid sidan och titta på dagens tävling. :(
Istället för Mackan fick Mårten Ross Carlsson, piraterna, hoppa in. Han satt på läktaren men hade utrustning och cykel med sig.

Matchen blev en uppgörelse mellan Pirater och Masar. Örnarna hade inget i den striden att göra och kom sist på 27 poäng.

Stoffe tog 13 poäng (2,3,3,2,3) och Sebbe 9 (3,2,1,1,2)! I Stoffes tredje heat blir han omkullkörd av Sam. Han reser på sig efter att sjukvårdarna tittat på handleden, går ut i omstarten och vinner heatet.
I deras sista heat kör bröderna Selvin tillsammans och tar en femetta mot Masarna! Vilket innebär att Piraterna vinner på 41 poäng före Masarna på 40 poäng.

Det var helt enkelt inte örnarnas helg...